Το ιστολόγιο είναι ανεπίσημο και δεν έχει σχέση με το Πυροσβεστικό Σώμα. Τα κείμενα και οι θέσεις που πιθανόν να προβάλλονται δεν εκφράζουν το Πυροσβεστικό Σώμα.

4 Σεπ 2014

Διάσωση Ορειβάτη Τρίκορφο Παγγαίου Καβάλας 30-8-14



Διάσωση Ορειβάτη Τρίκορφο Παγγαίου Καβάλας 30-8-14

Στις 30-8-14 η Υπηρεσία μας συνέδραμε στην Π.Υ. Ελευθερούπολης για την διάσωση ορειβάτη. Συγκεκριμένα τις πρωινές της 30-8-14 άτομο 45 ετών ειδοποίησε μέσω του κινητού του τηλεφώνου στο 112, ότι κατά την ανάβαση του στην κορυφή Τρίκορφο του Παγγαίου όρους στην Καβάλα, είχε πτώση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι και δήλωσε αδυναμία βάδισης.
Ειδοποιήθηκε άμεσα η Π.Υ. Ελευθερούπολης, η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (ΟΟΕΔ) της 4ης ΕΜΑΚ και η Πολιτική Προστασία της Π.Ε. Καβάλας.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μερικές ώρες αργότερα μετά τον εντοπισμό του ορειβάτη πλησίον της κορυφής, με την μεταφορά του με φορείο σε πυρ/κο όχημα και στη συνέχεια σε ασθενοφόρο που διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας για τα περαιτέρω.
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος η Π.Υ. Ελευθερούπολης με (4) υπάλληλους, η ΟΟΕΔ της 4ης ΕΜΑΚ με (4) υπάλληλους και ο ορειβατικός σύλλογος ΕΟΣ Καβάλας με (3) ορειβάτες.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου