Το ιστολόγιο είναι ανεπίσημο και δεν έχει σχέση με το Πυροσβεστικό Σώμα. Τα κείμενα και οι θέσεις που πιθανόν να προβάλλονται δεν εκφράζουν το Πυροσβεστικό Σώμα.

12 Απρ 2012

Εκπαίδευση Πυροσβεστών 5ετούς Υποχρέωσης

Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης της Δ.Π.Υ. Ροδόπης. Στο Νομό μας αποφοίτησαν 21 πυροσβέστες που πριν υπηρετούσαν ως εποχικοί.. Την εκπαίδευσή τους είχαν αναλάβει από την Π.Υ. Κομοτηνής οι: Πυραγός Στράντζαλης Αθανάσιος, Πυραγός Τσιάρας Λεωνίδας, Υποπυραγός Κατσιγιαννάκης Νικόλαος και Υποπυραγός Βογδανίδης Δημήτριος και Πυρονόμο Τερζίδη Αθανάσιο. Στις 13, 14, 19 και  30 Μαρτίου 2012 οι εκπαιδευόμενοι πυροσβέστες βρέθηκαν στις εγκατάστάσεις της 4ης ΕΜΑΚ στην Βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής και
εκπαιδεύτηκαν στα αντικείμενα της χρήσης σκοινιών, κόμπων, διάσωσης, καταρρίχησης και χρήσης ειδικών οχημάτων και ειδικού εξοπλισμού από τους υπαλλήλους της 4ης ΕΜΑΚ: Αρχιπυροσβέστη Γκοτζιαμάνη Απόστολο, Αρχιπυροσβέστη Σουπιάδη Θεοχάρη, Πυροσβέστη Βουλγαράκη Παναγιώτη, Πυροσβέστη Μαστροθεοδωράκη Χαράλαμπο και Πυροσβέστη Θεολόγου Γεώργιο.
Φώτο: Παλαβούδης Παναγιώτης & Κούτρας Σπύρος
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου